Voice-Overs på tysk

Tysk er modersmålet for ca. 95 mio. mennesker og det mest talte sprog i Tyskland, Østrig, Schweiz og Liechtenstein. Det er også et officielt sprog i Belgien og Luxembourg.

Det tyske sprog har mange dialekter, som groft set kan opdeles i plattysk og højtysk. Den standardiserede version af det tyske sprog (standard tysk) forstås overalt, hvor der tales tysk, og det bruges i formel sammenhæng, og hvor der forekommer forskellige dialekter. I dag produceres næsten alle medier og skriftlige værker på standardtysk.

Vi tilbyder et alsidigt udvalg af professionelle tyske speakere, som alle leverer voice-overs i topkvalitet til dit projekt.

Alle vores tyske speakere er indfødte tyskere og bor i et tysktalende land. Dette sikrer, at de ikke blot taler sproget flydende, men også lever med sproget.

Hos VoiceArchive forstår vi, hvilken forskel den rigtige stemme kan gøre. Gennemgå vores udvalg af speakere eller kontakt os. Vores team står altid klar til at hjælpe dig med at personliggøre dit projekt og finde stemmen, der gør en forskel.