Voice-Overs på fransk

Det franske sprog er et romansk sprog og det officielle sprog i 29 lande i verden. Som et af de mest talte modersmål i verden skønner man, at fransk tales af over 75 mio. mennesker.

Vi har et bredt udvalg af indfødte franske speakere, der kan levere professionelle voice-overs til enhver slags lydproduktion.

Alle vores franske speakere er indfødte franske og bor i Frankrig eller andet fransktalende land. Det er et obligatorisk krav, at alle vores speakere bor i deres modersmålsland for at være ajour med moderne talemønstre og udtale, uanset om det er daglig tale, forretningssprog eller slang.

Se vores store udvalg af franske speakere for at finde en, der matcher dine ønsker. Hvis du søger en anden variant af fransk, kan vi også tilbyde voice-overs på belgisk-fransk, schweizisk-fransk og canadisk-fransk, afrikansk-fransk m.fl.

Hos VoiceArchive forstår vi, hvilken forskel den rigtige stemme kan gøre. Gennemgå vores udvalg af speakere eller kontakt os. Vores team står altid klar til at hjælpe dig med at personliggøre dit projekt og finde stemmen, der gør en forskel.