Voice-Overs på britisk-engelsk

Vores britiske speakere kan levere enhver stil og tone, du måtte ønske til dit voice-over projekt.

Britisk engelsk er den standarddialekt, der tales og skrives i Storbritannien. Selvom der er mange forskellige accenter, er skriftligt engelsk forholdsvis ensartet i Storbritannien og betegnes britisk engelsk.

Det er et krav, at alle vores britiske speakere er indfødte, og at de bor i Storbritannien. Vi garanterer, at de ikke blot taler britisk-engelsk, men også udsættes for sproget til daglig. Det er afgørende for udtale og stemmen generelt, at vores speakere bor i deres modersmålsland for at sikre en moderne og up-to-date tilgang til opgaven, uanset om det er daglig tale, slang eller forretningssprog. Hvis ingen af vores britiske accenter opfylder dine behov, er der ingen grund til bekymring – der er mange andre at vælge imellem, herunder walisisk, skotsk, irsk og en række andre varianter, som tales uden for Storbritannien.

Hos VoiceArchive forstår vi, hvilken forskel den rigtige stemme kan gøre. Gennemgå vores udvalg af speakere eller kontakt os. Vores team står altid klar til at hjælpe dig med at personliggøre dit projekt og finde den stemme, der gør en forskel.