Voice-overs på amerikansk-engelsk

 Vi tilbyder en lang række exceptionelle amerikanske speakere, der leverer voice-over services af høj kvalitet til dit projekt. Alle vores amerikansk-engelske speakere er amerikanske statsborgere, der bor i deres respektive stat.

Skal du vælge en generel amerikansk-engelsk voice-over eller en amerikansk-engelsk voice-over med en lokal accent? Vi ville sige, at det afhænger af dit budskab. Hvis din voice-over er rettet mod hele det amerikanske marked, bør du vælge almindelig amerikansk-engelsk og ikke en voice-over med f.eks. en sydstatsaccent.

Der er regionale kulturforskelle i ethvert land. USA er et meget forskelligartet land både med hensyn til størrelse, mennesker og kulturer. Vi ved, at alle lande og kulturer har forskellige præferencer – også når det gælder stemmer. Mennesker fra én stat eller region reagerer på en måde ved at høre en bestemt stemme, accent eller stil, mens mennesker fra en anden stat eller region ville får andre associationer ved at høre samme stemme.

De fleste amerikanere taler almindelig amerikansk – også kaldet standard amerikansk-engelsk. Det opfattes som en ‘neutral’ og ‘typisk’ amerikansk accent uden etniske, kulturelle og regionale forskelle. Det er også den accent, der bruges af de fleste radio- og tv-speakere.

 

Hos VoiceArchive forstår vi, hvilken forskel den rigtige stemme kan gøre. Kig igennem vores udvalg af speakere eller kontakt os. Vores team står altid klar til at hjælpe dig med at personliggøre dit projekt og finde den stemme, der gør en forskel.