BMW

under Cases

BMW

BILTEKNOLOGI: Vi er stemmen bag “Bimmeren”. VoiceArchive leverer speak på 20 sprog til en af verdens førende bilfabrikanters indbyggede kontrolpanel.


Når et velrenommeret bilmærke som tyske BMW undersøger markedet for en voice over løsning til det computerstyrede informationssystem i sine biler så kan man være evigt forvisset om, at intet overlades til tilfældighederne. De er mindst lige så grundige i deres markedsanalyse som de er til at fremstille biler.

Få bilfabrikanter kan demonstrere et så imponerende aftryk i historien som BMW. Fra propelflyets storhedstid (deraf det karakteristiske logo, der symboliserer en roterende propel mod den blå himmel) til nutidens topavancerede køremaskiner har vi været vidner til BMWs toneangivende position i bilindustrien.

Med BMWs stolte traditioner som pioner i automobilbranchen med det ene banebrydende tiltag efter det andet så skal de voice overs, der udgør en væsentlig del af deres lydbranding naturligvis være tilsvarende skarpe.

Som officiel BMW-leverandør er vi ikke alene beærede, men også ekstremet stolte over at være betroet opgaven med løbende at opdatere voice overs til BMW bilernes indbyggede informationssystem på 20 forskellige sprog.

Ultimative voice overs til ultimative køremaskiner

At køre bil i dagens digitale virkelighed er meget mere end blot befordring fra A til B. Ejere af et af verdens mest eksklusive bilmærker forventer, med rette, at vejledningen i betjeningen af køretøjets funktionaliteter er lige så nem og tilgængelig som alt andet, der er målrettet generation online.

Ikke overraskende har man hos BMW sat barren et klik højere: ConnectedDrive er en vifte af online og onboard services der udgør det indbyggede informationssystem for at styrke sikkerheden, øge komforten og optimere den generelle køreoplevelse.

Begreber som Dynamic Performance Control, Surround View, iDrive Controller, Park Assist og sådan ca. en million andre innovative features har de myreflittige ingeniører i BMWs udviklingsafdeling kreeret for at understøtte køreoplevelsen. Når som helst du har behov for at dykke ned i detaljerne af disse features så er hjælpen lige ved hånden – eller rettere; øret. Det unikke informationssystem tilbyder nemlig intuitiv adgang til en lang række brugervenlige videoguides og smartphone apps, alle med voice overs på 20 forskellige sprog leveret af VoiceArchive. Derved sikres fuld forståelse af de avancerede teknologier som alle nye BMWer gemmer under kølerhjelmen.

Verdens hårdeste kvalitetssikring af voice overs

Forud for indgåelsen af aftalen med VoiceArchive om løbende opdatering af deres videoguides, foretog BMW omfattende test af alt fra voice over kvalitet til leveringsevne. Vi er stolte over at have bestået samtlige prøver med bravur, prøver der bl.a. indebar vurdering af speakernes indlevelsesevne, tone of voice, lydkvalitet og – ikke mindst – vores systematiserede processer for ordrebehandling, integration af fildelingssystem og evne til at overholde deadlines.

Vores status som officiel BMW-leverandør gør os især stolte fordi når vi kan opfylde BMWs strenge kvalitets- og proceskrav – indbegrebet af tysk kvalitet og præcision – så ser vi det som en universel blåstempling af hele vores setup. Når de shiner så shiner vi også!

Så næste gang du skal ud og cruise i en Bimmer – så lad dig trygt guide af VoiceArchive.

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar